Köpa Digitalbilder
item1a

Så köper du bilder till tryck och web

Samtliga bilder från Fjellfotografen är skyddade av copyright. Digitala bilder till tryck och web kan köpas på olika sätt. Undrar du över något så är du alltid välkommen att kontakta oss.

1) Rättighetsköp är det traditionella sättet att köpa bilder. Du betalar mot faktura för just den användning du behöver och får den högupplösta digitala bilden levererad via länk i e-post. Berätta vad du vill använda bilden till så ger vi dig ett pris.

2) Digital Projektbild för omedelbar nedladdning köps från vår webshop och priset beror på hur hög upplösning du väljer. Bilden får användas till en (1) specificerad användning som uppges vid köpet och av den person eller det företag som betalar för bilden. Du betalar via PayPal eller med kreditkort. För att köpa bilden på detta sätt krävs att du skapar ett kundkonto och är inloggad.

3) Abonnera på bilder. Om du regelbundet använder bilder kan du ansluta dig till vår abonnemangs-tjänst. Du betalar en årlig avgift och får ett konto där du när som helst kan ladda ned de bilder du behöver. Perfekt för den som driver en hemsida! Välkommen att kontakta oss för att diskutera villkoren.

Bild får bearbetas under förutsättning att det sker snyggt, estetiskt och etiskt. Om större manipulering sker ska fotografen ge sitt godkännande före publicering.

Om bild ska användas för marknadsföring och innehåller identifierbar person är kunden (bildköparen) skyldig att få dennes medgivande före publicering. Vi är behjälplig att förmedla kontakten, men vi och våra fotografer tar inget ansvar för så kallad modellrelease.

Byline i form av "Foto: Fjellfotografen" ska anges intill bilden.

RavsparvidForsantojFp27483